Valutahandel eller hunde Dow

Du har nogensinde hørt om hunde Dow system. Det er et velkendt system i lager- og handelsvirksomhed. Der er flere børsmæglere, der har tjent en masse penge ved at arbejde med dette system. De bruger på i flere år nu. De tror det er en sikker måde at lade pengene vokse langsomt, men konsekvent.

Hvis du kender hunde Dow systemet ved at systemet gør hvert år et bedre procentdel derefter indekset.

Hvis du har begyndt at bruge systemet flere år siden og udnyttes i disse år, du ville have tjent en nice procent hvert år. Tocifrede tal er mere, så dem lavede. En high yield indkomst 17,7% gennemsnitlige årlige afkast siden 1973 har gjort.

Dow Jones Industrial Average samlede afkast var 11,9% i den samme periode.

Så ville du have gjort næsten 6% mere hvert år. Ikke dårligt overhovedet.

Hvis du aldrig har hørt om det lad mig forklare, hvordan systemet fungerer.

På et tidspunkt i år, for det meste begyndelsen af januar, tage du et kig på alle de virksomheder, der giver dig den højeste udbyttebetaling.

Du foretager en kurv (flere selskaber tilsammen) så du afgøre, hvor stor en procentdel du bliver brugt på hver virksomhed. Næste du købe aktier i hvert selskab til et gardin mængden af penge du har til rådighed og vente, indtil år passerer.

Når året er gået du gøre op balancen og se hvor meget du har tjent.

Hvis du ikke ønsker at handle ofte er hunde Dow system en meget afslappende og defensive og rentabel måde penge investering.

Hvis du ønsker at opnå en højere fortjeneste, er handel bedre og hurtigere måde. Udenlandsk valuta handel i særdeleshed. Fremmed valutahandel kræver lidt mere end bare vide kursus valutakursen.

Du er nødt til at forstå nogle grundlæggende teknikker for hvordan markedet handler disse valutaer.

Med den rette viden og teknikker kan du nemt gøre $ 50 til $ 1000.

Handel er ikke så bare gør penge, det er også sjovt.

Sjovt er, at det kan gøres 24 timer i døgnet. Når et marked lukker åbner den anden. Så gå du fra New York til Amsterdam til Tokyo til Sydney og tilbage til New York.

Ønsker at høre om fordelene ved handel med udenlandsk valuta i stedet for andre penge investeringsprodukter.

Finde ud af og