Penge at spare Tips

Folk altid forsøger at spare penge, især med dagens økonomi. Uanset hvad din grund til at gemme, gennem denne e-bog, vil du opdage måder aldrig overvejet.
Prisen for alt gået op, der kræver folk til at være mere pligtopfyldende om penge. Problemet er, at på det tidspunkt pant, bil, forsyningsselskaber og kreditkort er betalt, er lidt penge at lægge. Spare penge er ikke så svært, bare et spørgsmål om at lære alle de forskellige muligheder og være kreativ.
Ud over den indlysende at sætte penge ind i en pensionskasse eller opsparingskonto, er der hundredvis af måder at spare penge. Selv om nogle måder at besparelse ikke kan virke som meget, når du tilføjer dem i slutningen af året, vil du se, hvordan væsentlige besparelser virkelig er. Husk på at besparelse er mere end en enkelt engangsbeløb af pengene til side. Besparelse er noget fundet i dit daglige liv ved den måde du bor og de valg, du foretager.
Rom blev ikke bygget på én dag og heller ikke bliver din bankkonto. Hver en krone sparet er en mere øre end før. Hvis du har mulighed for at gemme big, det er fantastisk. De fleste mennesker er imidlertid ikke i denne position, hvilket er grunden til denne e-bog vil vise dig, hvor lidt besparelser kan tilføje op hurtigt.
Tilskyndes, at det er aldrig for sent at begynde at spare, uanset din alder. Sæt dit sind, at nu er det tid at begynde at bygge din fremtid.
1. ferie gave at give
Dette tip er især nyttigt til store familier. Selvom det er sjovt at købe til og modtage fra alle, kan det være meget dyrt. Lave en aftale med din familie, at du vil fortsætte med at købe for børn, men at voksne vil gå med en exchange-navn. Denne måde børn der ikke skuffet og du kan bruge lidt mere på en eller to personer i stedet for at sprede dine penge tynd. For de medlemmer, du ikke har vælge for at udveksle med, bage brødet af deres foretrukne hjemmebagt brød eller cookies.
2. regnskabsafslutning
Altid hovedet lige for regnskabsafslutning rack hvor kan du finde fantastiske tilbud. Nogle gange kan du have til at grave lidt for at finde den rigtige vare men besparelser vil være værd din tid. De fleste clearance stativer tilbyde variation, aktuelle tendenser og stor værdi. For eksempel har seng, bad & Beyond en clearance sektion hvor du kan finde alle slags vidunderlige husholdningsartikler til en brøkdel af den oprindelige pris.
3. sparsommelighed / overskud butikker
Desværre, sparsommelighed og overskud butikker har fået en dårlig rap. Mange af disse butikker er fyldt med hundredvis af top kvalitet poster. Navn mærke merchandise er let at finde, men ligesom clearance stativer, det tager lidt tid at finde. Find en sparsommelighed eller overskud butik tæt på hvor du bor og derefter planlægge tilbringe lidt tid at finde de udestående tilbud. En kvinde i Kansas City, Missouri ligger sådan en butik omkring 20 minutter fra sit hjem. Efter shopping gennem hver isle i løbet af to timer, hun gik ud af butikken med otte enorme affaldsjournal poser fyldt til randen med designer tøj til hende og hendes børn, mange med originale tags stadig fastgjort. Hun har endda fundet et par af Liz Claiborne passer til hende på $5.99 hver og en Dooney & Burke pung normalt værdiansættes på $225 for $19.95. Hendes børn havde en hel sæson af skole tøj og bedst af alt, hun betalte mindre end $200.
4. indpakningsmaterialer papir og buer
Opret din egen indpakningspapir, der er ikke blot unikke, men også sjovt. Brug almindelig brun indkøbsposer og håndværk-lignende maling til at lave dit design. Efter indpakning gave, lad dine kreative safter flow. For eksempel bruger sort og gul håndværk maling, oprette en miniature vej. Derefter rulle dyppe legetøj lastbildæk i rød maling dem langs papirfremstilling tire spor. Derefter kan du tegne gratis hånd et stopskilt, overgivelsestegn eller stop lys. Næste, bruger en hot limpistol, lim et par miniature lastbiler til papiret. Dette er perfekt til en ung dreng. Han vil være lige så begejstret med indpakning som den faktiske gave. For en pige, kan du blot oprette miniature buer fra eksisterende stof eller blonder og lim dem på brunt papir, derefter frie hånd trækker farverige blomster. Bare bruge din kreativitet og kig rundt for elementer, du allerede har på hånden til at bruge.
5. genbrug
Når du handler, søge efter elementer, der kan genbruges. Genopladelige batterier er et perfekt eksempel. Selv om det oprindelige køb kan være mere end ikke-genopladelige batterier, er der en konkret besparelse over en lang periode. En anden mulighed ville være at købe en dejlig kunstig juletræ. Mange af de nuværende kunstige træer ser utrolig reel og med det rigtige lys og ornamenter, kan du ændre udseendet fra år til år.