Høj lydstyrke Merchant regnskaber

Da virksomheden fortsætter med at vokse og kunder købe flere varer og tjenesteydelser, kan du overveje at deltage i dem, der ansøger om høj lydstyrke erhvervskonti. Når du er godkendt til en høj lydstyrke-konto, kan du få gode priser på midt – og ikke-uddannede salgs, debet forarbejdning, månedlige opgørelse gebyrer og ekstra udgifter. Den større jeres volumen af business, bedre tilbud kan du være berettiget til, når du arbejder med finansielle institutioner eller virksomheder, der kan give denne værdifulde tjeneste.

Den måde det virker er, at du ansøge om en købmand konto i en bank, der tilbyder gode priser og billige gebyrer. Disse kan være pakket i en række forskellige måder. For eksempel, kan du betale et par cent for hver transaktion, men hvis du oplever høj-volumen salg, dette kunne blive en kostbar mulighed. Anden vej at gå er at betale en lav månedlig samlede procentdel, ofte mellem 1% og 2%, for den hele salg volumen du oplever via dit kreditkort og betalingskort-behandlingsprogram. Høj lydstyrke merchant regnskaber kan spare dig penge over tid fordi du vil være i stand til at betale et mindre gebyr for hver postering eller får en bedre sats for den fortjeneste, at du bringer i.

Hvis du i øjeblikket har en anselig salgsmængde og måske forvente at gøre mere i den nærmeste fremtid, skal du huske at høj lydstyrke erhvervskonti har hjulpet andre i din position. Dine kunder vil værdsætte lethed ved hjælp af up-to-the-minute teknologi til behandling af deres ordrer med din virksomhed. Og dine medarbejdere ligeledes vil være glade for at vende deres opmærksomhed på andre opgaver i organisationen. Din virksomhed kan endda se overskud stiger inden for de første par måneder, at rygtet spredes om din købmand kontostatus og kreditkort forarbejdning muligheder.

Du kan anvende for høj lydstyrke erhvervskonti gennem din lokale bank eller en foretrukne finansiel institution, der kan behandle Visa og Mastercard kreditkonti. Din ansøgning skal viser, at din virksomhed ikke er involveret i ulovlige eller lyssky forretninger, der underwriters er usandsynligt, at godkende, herunder gambling, pornografi, farmaceutiske tilbud og telemarketing. Derefter vil du være i stand til at vise, at din virksomhed skattemæssigt solvent og fastholder en solid kredithistorie. Du kan inkludere dokumentation til støtte for den opfattelse, at din virksomhed vil være i stand til at betale gebyrer for købmand konto i tide.

Opgraderer din virksomhed for at rumme e-handel løsninger som kreditkortprocessorer gennem en erhvervskonto, være sikker på at beregne på forhånd typen af gebyrer eller udgifter, der vil være tilknyttet dette skridt. Du ønsker ikke at starte noget du ikke kan afslutte, så projektrelaterede udgifter for det kommende år at se, hvordan de passer med dit firma budget. Hvis det vises en kreditkortprocessor eller trådløse enhed vil beskatte din driftsbudget, kan du muligvis tage et lavt forrentede lån til at finansiere de indledende opstart udgifter. Diskutere denne indstilling og alle andre spørgsmål, du måtte have med bankrådgiver, der administrerer ansøgninger til høj lydstyrke erhvervskonti.